УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ 

Условията за ползване на нашия онлайн магазин са съгласно изискванията на Комисията за защита на потребителя. С цел спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към Кабит ООД са неавансови, а преди изтичане на срока от 14 работни дни , в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени на стоки и доставка са крайни и с включен ДДС.С натискане на бутона "Потвърди" при оформяне на Вашата поръчка, Вие се съгласявате, че сте прочели горе написаните условията. 

Доставка

Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазин www.koloriks.com, е от 2 до 10 работни дни. Защо? Ние работим със стотици марки от цял свят и за да  координираме  доставката от толкова много места, се изисква малко повече грижа и време. Когато Вие си направите поръчка, производителите първо я изпращат към нас, където Вашата поръчка се обработва и пакетира. Ние събираме цялата ваша поръчка в едно и чак след това я изпращаме към Вас. По този начин поддържаме ниски транспортни разходи.

Поръчката ще бъде доставена на посочения от Вас адрес за доставка.

Поръчките се доставят с куриерска фирма Спиди.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена. Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Запазваме си правото да променяме или подменяме всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод, без да носим отговорност и няма да уважим искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление, увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена, само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. 

Рекламации

В срок от 14 работни дни от получаването на стоката Вие може да я върнете или подмените без основателна причина. Транспортните разходи в този случай са ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА според тарифите на куриерската фирма, която е избрал. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки). Кабит ООД следва да получи продукта/ите/ с неговите оригинални етикети, без индикации, че стоката е била употребявана или прана от клиента, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин и при съблюдаване на всички други условия на член 55 от Закона за защита на потребителя. Рекламации при несъответствие на стоката с договореният модел, марка, цвят, размер или при установен фабричен дефект може да отправяте на тел.: - 0887489335 или да ни пишете на koloriks@koloriks.com. Транспортните разходи в този случай са за наша сметка. При връщане на стока без замяна, стойността на артикула се възстановява по банков път. Могат да се връщат само не използвани и не сглобявани артикули, като в рамките на 14 работни дни ясно в писмен вид ни уведомите, че желаете да върнете артикула. 

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ 

За стоките, които подлежат на гаранционно обслужване Вие ще получите гаранционна карта. Срокът по гаранцията започва да тече от датата на получаване на стоката и важи само, ако стоката е ползвана съгласно инструкциите за употреба. 

За контакт:
Кабит ООД
Офис: гр. София 1517 , ул. "Рилска обител" 60
тел./факс: 359 2 489 47 53
моб. Mtel: 0887 489 335 
моб. Globul: 0897 857 322